Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN

Over ons

Het meest onmogelijke doen wij direct, wonderen duren iets langer.

Dj Service:
We  kunnen gelegenheden voor een langere periode of juist één gelegenheid voorzien van ervaren Dj’s, zodat je zelf geen zorgen hoeft te  maken over de beschikbaarheid en kwaliteit van de Dj’s.

Licht & Geluid:
Wij ont zorgen de gelegenheid graag van de juiste techniek, naast ons eigen materiaal werken we met veel specialisten samen om beeld, licht en geluid een groot aandeel te geven aan de ultieme beleving van u evenement

Evenement productie:
Wij verbinden mensen aan de juiste beleving middels klanten & de juiste leveranciers te bundelen. We onderscheiden ons door te ont zorgen waardoor er een zeer effectieve werkwijze ontstaat

Bij DJ-Direct verzorgen wij de geschikte DJ of artiest voor jouw gelegenheid, in binnen- en buitenland. Onze eventmanagers verzorgen graag totaalproducties voor jouw event. Al 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van de meest uiteenlopende events en gelegenheden. 

Tegenwoordig leveren wij wekelijks tientallen DJ’s door heel Europa. Ons DJ-team bestaat inmiddels al uit meer dan 25 DJ’s. In het winterseizoen zorgen wij voor goede Nederlandse feest DJ’s en live artiesten in de Oostenrijkse Après-ski gebieden. Naast onze vele klussen in het buitenland, verzorgen wij ook graag regionale feesten. Denk aan de Lemsterweek, Sneekweek, SKS en de visserijdagen in Harlingen. 

Bij DJ-direct onderscheiden wij ons van anderen door zeer effectief te handelen. Automatisering en discipline van zowel de klant als de leverancier speelt hierin natuurlijk wel een rol. Dit kost energie, maar levert het ook zeker op. 

U kunt bij DJ-direct terecht wanneer u op zoek bent naar de juiste DJ voor uw feestje. Om volledig te kunnen voldoen aan uw wensen zijn wij in 2015 een fijne samenwerking aangegaan met Euro-entertainment. Zo kunnen we u ook voorzien van live artiesten. Tot op heden verloopt dit succesvol.