Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug

Nieuwe Fotobooths

Dé eyecatcher van jouw event. 

100% GEPERSONALISEERDE PHOTO BOOTH 

Onze Photo Booth biedt een breed scala aan mogelijkheden om de ervaring van je gasten op jouw evenement onvergetelijk te maken. Naast het maken van foto’s kunnen gasten ook GIFs en Boomerangs creëren. Bovendien is onze Photo Booth uitgerust met een ingebouwde LED-lamp die zorgt voor de allermooiste belichting, waardoor elke gast er op zijn best uitziet. De Photo Booth is een geweldige manier om mensen te laten ontspannen en samen te laten lachen. Gasten kunnen foto’s maken met vrienden en familie, en hebben voor altijd een mooie herinnering aan jouw event.

Standaard zijn digitale deelopties zoals AirDrop, e-mail en QR-code inbegrepen, zodat gasten gemakkelijk hun foto’s kunnen delen naar hun telefoon. Voor degenen die een tastbare herinnering willen, bieden we de mogelijkheid om de foto’s direct onbeperkt uit te printen. Deze printoptie kan bijgeboekt worden om ervoor te zorgen dat je gasten meteen een fysieke kopie van hun herinneringen kunnen ontvangen.

Photo Booth experience

EEN TASTBARE HERINNERING VAN JE EVENT

Bij ons staat de beleving van jouw gasten centraal. We maken gebruik van hoogwaardige camera’s en printtechnologie om ervoor te zorgen dat jouw gasten foto’s van professionele kwaliteit krijgen. Zo kunnen ze deze prachtige herinneringen met trots delen met vrienden en familie.

Maak jouw evenement nog specialer met onze Photo Booth. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons samen een onvergetelijke ervaring creëren voor jouw gasten. We zijn ervan overtuigd dat onze Photo Booth een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw evenement en kijken ernaar uit om met jou samen te werken.