Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug naar overzicht

Zangeres Hester

Zangeres Hester Direct boeken?

Hester Tadema

DAGPRIJS: 395 EXCL. BTW

1 ARTIEST
12 M2 VRIJ
BINNEN & BUITEN
1-5 UUR

Hester Tadema is het verrassende nieuwe solo gezicht voor een goed feestje.

Ze brengt tijdens haar optreden lekkere interactieve meezingers en klassiekers in het Engels en Nederlands ten gehore. Het muziek maken begon al in het basisonderwijs waar ze lessen volgde. In de jaren daarna is muziek maken en zingen echt haar passie geworden. Ze speelde de afgelopen jaren in diverse bandjes, deed mee aan muzikale projecten en zong ze als soloartiest samen met blazerssecties. Ze heeft al veel plekken bezocht door alle verschillende optredens en wil nu nog meer mensen vermaken met een gezellig en muzikaal leuke avond.

In 2016 heeft ze een eigen concert gegeven met allemaal covers en eigen werk. Hester heeft haar allereerste eigen nummer “Her Smile” geschreven in 2015. Daarna zijn er nog een aantal nummers geboren en worden gespeeld met het duo Hester & Femke wat ze met haar jongere zus vormt. Samen verzorgen zij door het jaar heen ook diverse optredens.

Met de volgende stap treedt ze uit haar comfort zone. Haar solo presentatie wordt al erg gewaardeerd op feestjes. Met haar gitaar en bass drum neemt ze het publiek met veel enthousiasme en muzikaliteit mee in de klassiekers en meezingers.