Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug naar overzicht

DJ Rico H

DJ Rico H Direct boeken?

(Richard Hiemstra)

DAGPRIJS: 350 EXCL. BTW

1 ARTIEST
12 M2 VRIJ
BINNEN & BUITEN
1-5 UUR

Laat me je voorstellen aan DJ Rico H, de meester van het feest en de ultieme bron van entertainment voor elk evenement! Met zijn jarenlange ervaring, die teruggaat tot 1986, en een onmiskenbaar talent voor het draaien van de meest opwindende beats, is DJ Rico H de keuze bij uitstek om jouw feest naar ongekende hoogten te brengen. Of je nu een verjaardagsfeest, een bruiloft, een bedrijfsevenement of een wilde nacht in de stad plant, DJ Rico H weet precies hoe hij de juiste sfeer moet creëren.

Met een uitgebreid repertoire en een scherp gevoel voor de dansvloer, zal DJ Rico H je gasten laten bewegen en grooven op de muziek. Zijn unieke mix van verschillende muziekstijlen en zijn vermogen om de menigte te betrekken, maken elk evenement onvergetelijk. Hij heeft zijn sporen verdiend op diverse locaties, waaronder d’Ald Wal in Heeg en Discotheek VAT69 in Leeuwarden. Na een korte pauze uit de DJ-scene is hij nu volledig terug, klaar om zijn passie en energie opnieuw te delen met het publiek.

Bereid je voor op een nacht vol opwinding en energie wanneer DJ Rico H achter de draaitafels staat. Als je een feest wilt dat nog lang in de herinnering van iedereen blijft hangen, dan is DJ Rico H de juiste keuze om in te huren. Het feest kan beginnen zodra DJ Rico H de controle overneemt en de beats laat knallen! Met zijn terugkeer naar de DJ-wereld is hij meer dan ooit klaar om elk evenement om te toveren tot een spectaculaire ervaring.