Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug naar overzicht

PartyDJ Hans

PartyDJ Hans Direct boeken?

(Hans Hooijer)

DAGPRIJS: 300 EXCL. BTW

1 Artiest
12 M2 VRIJ
BINNEN EN BUITEN
1-5 UUR

Goede herkenbare muziek en een flinke dosis enthousiasme zijn voor mij de ingrediënten voor een geslaagde avond. Met inmiddels 10 jaar ervaring als allround PartyDJ heb ik al menig feestje wat extra leven in mogen blazen. Ik vind het leuk om van de verschillende muziekstijlen een dansbaar geheel te maken, een vloeiende mix waarbij de nummers goed op elkaar aansluiten. Muziek is erg bepalend voor de sfeer, erg belangrijk vind ik dan ook om als DJ vooral in te spelen op het aanwezige publiek in plaats van vooral met de knoppen bezig te zijn.  

Mijn draaistijl kenmerkt zich door razendsnel te switchen tussen de verschillende muziekgenres om zo een zo breed mogelijk publiek te kunnen vermaken. Feestmuziek, 80’s en 90’s hits, Apres Ski, urban en de klappers van dit moment maken mij tot een echte All Round DJ en breed inzetbaar

Tot mijn referenties behoren ondermeer feestcafe’s, bruiloften, dorps- en tentfeesten en zelfs internationale ervaring in de badplaats Siofok in Hongarije en Gerlos (Apres Ski) in Oostenrijk. Daarnaast draai ik als een van de vaste DJ’s met grote regelmaat in Preston Palace samen met concepten als Het Foute uur Live, Slam on Tour en 90’s Unlimited.