Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug naar overzicht

Feest DJ Sipke

Feest DJ Sipke Direct boeken?

(Sipke Schotanus)

DAGPRIJS: 595 EXCL. BTW

1 ARTIEST
12 M2 VRIJ
BINNEN & BUITEN
1-5 UUR

Allround in de breedste zin van het woord en volledig ‘muziek-genre-neutraal’!

Feest DJ Sipke trekt gewapend met de beste hits van festival naar feesttent, van de kroeg naar de keet en weer terug. Door zijn vlotte manier van draaien en interactie met het publiek maakt hij van een feestje een FEEST! Sipke pakt je op en laat je niet meer gaan. Kenmerkend is zijn vlotte manier van draaien en het vloeiend mixen van eigenlijk alle muziekstijlen. Als een flipperkast word je heen en weer geslingerd van hit naar hit. Van energieke classics naar de beste (apres-ski) meezingers. Van rock, house en R&B naar hardstyle en via de hits van nu weer terug. Hij kijkt naar het publiek en voelt perfect aan wat deze nodig heeft.

Een show met interactie en aanstekelijk enthousiasme zorgt ervoor dat je los gaat op de dansvloer! In Friesland inmiddels een begrip en graag geziene DJ op festivals, tentfeesten en in de kroegen & clubs. Maar ook de rest van feestend Nederland raakt inmiddels bekend met DE Friese Feest DJ, Sipke!

Feest DJ Sipke Boeken?