Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug naar overzicht

DJ JAGAI

DJ JAGAI Direct boeken?

(Ashley Jagai)

DAGPRIJS: 300 EXCL. BTW

1 ARTIEST
12 M2 VRIJ
BINNEN & BUITEN
1-5 UUR

DJ JAGAI is de artiestennaam van de Nederlandse Ashley Jagai (1998). Energie, positiviteit & een lach zijn kenmerkend voor deze 24-jarige alleskunner! Hij draait niet alleen recent uitgebrachte hits, maar ook de gróótste guilty pleasures – uit zijn geheime archieven – komen terug in een vloeiende mix. Dansen tijdens zijn DJ-sets gaat dan ook automatisch; En née, stilstaan dat bestaat niet… 😉

DJ JAGAI kent u natuurlijk van The String (Balk), Dorst!? Bar (Groningen), Feestcafé Shooters (Groningen), Preston Palace (Almelo), Club 24 (Lemmer), De KEIWEEK-events, Bucketshot (Drachten), NextDoor (Castricum), enzovoorts.

Naast deze gevestigde horecagelegenheden, is DJ JAGAI ook dé man(!) voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, schoolfeest of natuurlijk uw huwelijksfeest. Staat uw gelegenheid hier nou net niet tussen? Grote kans dat wij er samen uitkomen!

DJ JAGAI boeken?