Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
LOGIN
  Terug naar overzicht

Feesten met Jerke

Feesten met Jerke Direct boeken?

(Jerke Bosma)

DAGPRIJS: 350 EXCL. BTW

1 ARTIEST
12 M2 VRIJ
BINNEN & BUITEN
1-5 UUR

Feesten? Dat wil je toch met Jerke?! Aangenaam! Feesten met Jerke, oftewel Jerke Bosma. Jerke helpt je graag mee om een feest te bouwen. De carrière van Jerke begon al vroeg met het draaien in de kroeg. Met vele jaren ervaring op zak, is Jerke uitgegroeid tot een ware smaakmaker en professioneel feestbouwer. 

Energie, dat is hoe ze hem kennen, niet alleen tijdens het draaien maar ook buiten het draaien om. Dit kenmerkt overigens de draaistijl van Jerke niet. De draaistijl is een combinatie van feest-dj en allround (uiteraard helpen verzoekjes altijd). Door ervaring op festivals, bruiloften, schoolfeesten, kroegen en meer voelt de dj aan wat er bij het publiek past. Elk publiek kan losgaan, ofwel feesten met Jerke. Tussen het draaien door wordt er veel gegrapt met het publiek, maar wordt er ook voor gezorgd dat het publiek meedoet met de muziek. 

Wanneer en waar? Geen idee, als het maar gezellig is! Of als we het maar gezellig kunnen maken. Jerke houdt van een uitdaging, geen boeking is te gek voor hem. Van bedrijfsfeesten, tot bruiloften, op schoolfeesten, in de kroeg/het cafe, op een festival of thuis op een verjaardag? Feesten met Jerke doet zijn naam eer aan en weet er overal een feest van te maken.

Feesten met Jerke Boeken?